Lyt til netradio

Klik på logoet for at åbne afspiller:

Eller klik for en af disse afspillere:

Svensktimen

Svensktimen er et program udelukkende med Svensk musik nyt som gammelt der spænder helt fra begyndelsen af 1900 og up to date, dvs, med Ernst Rolf og til nutidens musik.
Svensktimen startede allerede i April 1990 på opfordring efter at have medvirket i en udsendelse tidligere samme år der hed " Min Musik " på Radio Næstved.
Svensktimen blev i begyndelsen sendt om lørdagen fra kl. 09.00 til 10.00 og senere ændret til et aften program om onsdagen fra kl. 19.00 til 20.00 hvor det udviklede sig til også at være et ønskeprogram hvor man kunne ringe ind under udsendelsen og ønske Svensk musik.
Mange gange var der så mange ønsker at det tilrettelagte program blev sendt ved senere lejligheder, med mindre der var nogle nyheder fra den anden side af sundet bl,a, musik og nyheder i forbindelse med de udøvendne artister med interview, som bl,a, har været med Vikingarna, Thorleifs, Wizex og mange andre Svenske Artister

Så skete det at Radio Næstved blev overtaget af Sjællandske Medier tidligere " Næstved Tidende " hvor vi så kom til at sende fra deres nye anlagte studier i Dania Bygningen et par år, hvor de så senere overtog Radio Trolden i Næstved hvor vi frivillige blev flyttet til, indtil de lukkede stationen helt fra 1ste august 2003.
Senere blev jeg (Preben Saabye) så kontaktet af Næstved Lokal Radio om jeg var intreseret i at sende mine programmer hos dem da de havde nogle ledige timer til udsendelser.
Jeg fik lov til at sende de samme programmer som jeg gjorde på Radio Næstved, hvor jeg så startede 31 Dec 2003.
Svensktimen blev hver torsdag sendt kl. 21.00-22.00, og nu ændret til kl. 17.00-18.00 med genudsendelse lørdag uændret  kl. 16.00-17.00.

Du kan sende en mail til Preben ved at klikke her.